Wednesday, 4 April 2012

MANTERA movie trailer HD

.


<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/vVy7NAw57ho?version=3&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/vVy7NAw57ho?version=3&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>




MANTERA 2012 trailer yang ini lebih panjang...



Wah... kalau dilihat pada trailer macam gah sungguh...!

Dan nanti, pasti akan ada syarikat pembuat permainan kanak-kanak yang akan mengeluarkan gajet-gajet yang digunakan dalam filem ini. Ditambah pula dengan mini sirries di Disneys atau Nick.

Apa-apa pun, satu percubaan yang berani dan patut dipuji.






.

5 comments:

tasekM said...

copy embed tu kat edit html la bang.
kan dah jd gitu...

:)



.

Aku said...

ye ke?

aku ingat blog yag tak btull...

sepa said...

tak bleh main la, brader.!

*nak tanya, criter nih yg jenis2 ritual ke?!

Aku said...

sepa,
bukan... ala-ala transformer

شركة تنظيف منازل0550171619 ضي الرحمن said...

شركة كشف تسربات المياه بسيهات وعنك